RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Letnes og Sandbergs bok: - Den har solgt lite


Per Sandberg og Bahareh Letnes sitt boksalg har gått sakte, ifølge to av landets største bokhandlere. Her er paret under boklansering i oktober. 
Per Sandberg og Bahareh Letnes sitt boksalg har gått sakte, ifølge to av landets største bokhandlere. Her er paret under boklansering i oktober.  Foto: Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Tanum oppgir å ha solgt 50 bøker.

Per Sandberg og Bahareh Letnes har fått mye oppmerksomhet i mediene siden deres Iran-tur i sommer. Da Sandbergs avgang som fiskeriminister var et faktum i midten av august var det også klart at blant parets planer var det å skrive en bok. 

Boken «Fremmede makter har flyttet inn. Justismord og politisk drap», der paret blant annet skriver om dramaet i sommer ble gitt ut på Juritzen forlag i slutten av oktober, men tross for mye oppmerksomhet rundt paret har de høye salgstallene latt vente på seg. 

I Tanum-kjeden totalt har ikke boken solgt mer enn 50 bøker, skriver NRK onsdag. 

– Den har solgt lite. Dette er ikke en bok vi har satset mye på, men vanligvis selger vi betydelig mer når det er aktuelle forfattere, sier direktør i Tanum Karin Mundal til NRK.


Nordli vil ikke oppgi eksakte salgstall, skriver NRK, også her skal salget ha gått sakte.

– Den har solgt dårligere enn forventet, og har i sum solgt mindre enn de andre politiske bøkene. Det er rart med tanke på at Sandbergs tidligere bok «Mot min vilje» gikk veldig bra, sier innkjøpssjef i Norli Maria Cappelen Grimsgard til NRK. 

Juritzen forlag vil overfor NRK ikke oppgi salgstall for boken eller kommentere salget. Sandberg svarer NRK på en tekstmelding om hvordan salget har gått:

– Helt ærlig, så aner vi ikke. Men tror det går smått, skriver Sandberg, og henviser til forlaget.

Les Dana Manouchehris blogg: Nei fremmede makter har ikke flyttet inn, men Per du har gått til sengs med fienden

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere