Gå til sidens hovedinnhold

Letnes og Sandbergs bok: - Den har solgt lite

Tanum oppgir å ha solgt 50 bøker.

Per Sandberg og Bahareh Letnes har fått mye oppmerksomhet i mediene siden deres Iran-tur i sommer. Da Sandbergs avgang som fiskeriminister var et faktum i midten av august var det også klart at blant parets planer var det å skrive en bok.

Boken «Fremmede makter har flyttet inn. Justismord og politisk drap», der paret blant annet skriver om dramaet i sommer ble gitt ut på Juritzen forlag i slutten av oktober, men tross for mye oppmerksomhet rundt paret har de høye salgstallene latt vente på seg.

I Tanum-kjeden totalt har ikke boken solgt mer enn 50 bøker, skriver NRK onsdag.

– Den har solgt lite. Dette er ikke en bok vi har satset mye på, men vanligvis selger vi betydelig mer når det er aktuelle forfattere, sier direktør i Tanum Karin Mundal til NRK.


Nordli vil ikke oppgi eksakte salgstall, skriver NRK, også her skal salget ha gått sakte.

– Den har solgt dårligere enn forventet, og har i sum solgt mindre enn de andre politiske bøkene. Det er rart med tanke på at Sandbergs tidligere bok «Mot min vilje» gikk veldig bra, sier innkjøpssjef i Norli Maria Cappelen Grimsgard til NRK.

Juritzen forlag vil overfor NRK ikke oppgi salgstall for boken eller kommentere salget. Sandberg svarer NRK på en tekstmelding om hvordan salget har gått:

– Helt ærlig, så aner vi ikke. Men tror det går smått, skriver Sandberg, og henviser til forlaget.

Les Dana Manouchehris blogg: Nei fremmede makter har ikke flyttet inn, men Per du har gått til sengs med fienden

Kommentarer til denne saken