RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Likevel isolasjon for dobbeltdrapssiktet


Dobbeltdrapet skjedde i en leilighet i Prinsens gate i Trondheim sentrum. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Dobbeltdrapet skjedde i en leilighet i Prinsens gate i Trondheim sentrum. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Den afghanske mannen som er siktet for drapet på to kamerater i Trondheim, må sitte isolert også i den neste varetektsperioden, slår lagmannsretten fast.

Politiet fikk medhold i begjæringen om to ukers varetekt da Sør-Trøndelag tingrett behandlet spørsmålet onsdag. Retten ga ikke medhold i kravet om isolasjon, og påtalemyndigheten anket kjennelsen.

Frostating lagmannsrett tok fredag anken til følge og besluttet at den siktede kan holdes i isolasjon til og med 24. oktober, opplyser Trøndelag politidistrikt.

Den 18 år gamle afghaneren er siktet for å ha drept kameratene Nasratullah Hashimi (19) og Reza Alizada (17) 17. september. Han er også siktet for drapsforsøk på en tredje person. 18-åringen har sittet i varetekt siden pågripelsen.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere