RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
John Lilletun under åpning av Hundreårsmarkeringen for oppløsningen av unionen i Drammen Teater 5. februar 2005.
John Lilletun under åpning av Hundreårsmarkeringen for oppløsningen av unionen i Drammen Teater 5. februar 2005. Foto: Lise Åserud (SCANPIX)

Lilletun alvorlig syk

Sist oppdatert:
KrFs parlamentariske leder på Stortinget, Jon Lilletun (59), har blitt alvorlig syk. Nå er han sykmeldt på ubestemt tid.

- Jeg kan bekrefte at Jon Lilletun er sykmeldt, og at jeg er fungerende parlamentarisk leder i KrF, sier Einar Steensnæs til VG.

Steensnæs er for tiden i Paris og mottok fredag meldingen om at Lilletun er syk på sin mobiltelefon.

Den endelige diagnosen skal ennå ikke være stilt, og det er foreløpig ikke kjent hva slags sykdom Lilletun lider av.

- Det er en sykdom som har alvorlige diagnoser. Samtidig kan det være, med dagens medisinske erfaring og teknologi, en sykdom det er mulig å kontrollere, sier en kilde nær Lilletun til avisen.

Lilletun selv skal ikke ønske å kommentere sykdommen før han har fått endelig diagnose. Da skal han også være innstilt på å snakke åpent om det.

Lilletun har lenge slitt med overvekt. For snart et år siden startet han en offentlig slankekur gjennom Dagbladet. Han veide da 121,5 kilo. Nå har han gått ned 18 kilo. Den nye livsstilen skapte en ny og sprekere Lilletun, men den siste tiden skal han ha virket medtatt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere