RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

AVVISER KRITIKK: Innvandrings- og inntegreringsminister Sylvi Listhaug (FrP) avviser krtikken fra sønn av pinsepastor Jan-Åge Torp. Her er hun under et intervju etter debatten på Evangeliesenteret i Østfold onsdag.
AVVISER KRITIKK: Innvandrings- og inntegreringsminister Sylvi Listhaug (FrP) avviser krtikken fra sønn av pinsepastor Jan-Åge Torp. Her er hun under et intervju etter debatten på Evangeliesenteret i Østfold onsdag. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

Listhaug avviser kritikk fra pastorsønn om at hun er dobbeltmoralsk

Sist oppdatert:
- Ingen kristne jeg kjenner som støtter steining som avstraffelsesmetode og dødsstraff for blasfemi.

Sylvi Listhaug avviser kritikken fra Anders Torp, sønn av pinsepastor Jan-Åge Torp.

Torp kom med sin uttalelse etter en opphetet radiodebatt der Listhaug beskyldte KrF-leder Knut Arild Hareide for å «sleike imamer oppetter ryggen».

Les egen sak: - Hareide og andre politikere sleiker imamer oppetter ryggen

Anders Torp, som er sønn av pinsepastor Jan-Åge Torp, sier til Klassekampen at han mener ministeren er dobbeltmoralsk.

– Det er fint at Frp er imot steining, som bortimot samtlige er, men hvorfor tar hun bare tak i umoralen i muslimske miljøer når umoral og ekstreme handlinger skjer rett foran nesa hennes i kristne miljøer? spør Torp.

– Listhaug sleiker Jan Hanvold, TV Visjon Norge og fundamentalister oppetter ryggen, mener han.

Les egen sak: Pastorsønn mener Listhaug er dobbeltmoralsk

Statsråd Listhaug sier hun er kritisk til forhold som har kommet fram om TV Visjon Norge og Jan Hanvold, men at hun har delt talerstol med mange hun er uenige med.

– Det finnes kristne som tror eller mener ting som jeg er uenig i. Men det er ingen kristne jeg kjenner som støtter steining som avstraffelsesmetode og dødsstraff for blasfemi, eller som ønsker å drepe jøder, ikke-muslimer eller homofile. Dersom det hadde vært tilfellet, kan jeg forsikre om at jeg ville tatt et oppgjør med det også, sier Listhaug til Dagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere

Mest lest