RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TILBAKE ETTER PERMISJON: Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (Frp) var sist uke tilbake i jobb etter mammapermisjon. Hun lovet å kaste seg inn i valgkampen og har allerede rukket å skape debatt med flere utspill.
TILBAKE ETTER PERMISJON: Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (Frp) var sist uke tilbake i jobb etter mammapermisjon. Hun lovet å kaste seg inn i valgkampen og har allerede rukket å skape debatt med flere utspill. Foto: Gorm Kallestad (NTB scanpix)

Listhaug etterlyser feministene: - De feigeste når det gjelder minoritetskvinner

Sist oppdatert:
Sylvi Listhaug etterlyser forkjemperne for likestilling i debatten om minoritetskvinners rettigheter.

Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (Frp) kritiserer i Aftenposten tirsdag de mest synlige forskjemperne for kvinners likestilling for å være fraværende i debatten om likestilling for minoritetskvinner.

- De er nå de som er feigest når det kommer til å diskutere de forholdene kvinner i en del minoritetsmiljøer lever under, sier hun til avisa.

Listhaug mener det er åpenbart at flere som har fått opphold i Norge ikke aksepterer det hun kaller «våre verdier». Her mener Listhaug at disse innvandrerne bør vurdere å forlate Norge:

- Det er flere land som lever etter deres syn. Så det er jo bare å velge og vrake og flytte dit, sier hun til Aftenposten.

Les også: Sylvi Listhaug ber kvinner om å anmelde trakassering

Les også: Listhaug henges ut på Facebook - slår kraftig tilbake

Har du sett denne videoen?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere