RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Livløs mann i sjøen

Sist oppdatert:
Tilstanden er kritisk for en mann i 40 årene som havnet i sjøen ved Nordnes i Bergen i natt.

Mannen, som skal være i 40 årene, ble hentet ut av vannet av brannvesenet. Ifølge bt.no har mannen ligget i vannet i cirka 8 minutter.

Operasjonsledelsen ved Hordaland politidistrikt opplyser til TV 2 Nettavisen at mannen ikke hadde puls da han ble hentet ut av vannet. Hjertet skal ha stoppet flere ganger mens man drev gjenopplivning. Meldingen kom inn like før midnatt natt til søndag.

- Vi fikk en melding om at en mann var observert i sjøen ved Nordnes. Da vi kom til stedet lå han bevisstløs, delvis under vann. Brannvesenet fikk han opp, og gjenopplivning ble startet umiddelbart. Vi kjenner ikke identiteten til mannen, men han er godt voksen, sier operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt.

Ifølge bt.no skal to menn vært observert i området før mannen falt i vannet. Det ble også funnet en jakke på stedet, som gjorde at det ikke kunne utelukkes at flere hadde falt i vannet.

Politiet er interessert i å komme i kontakt med personer som har observert hendelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere