*Nettavisen* Nyheter.

Livstruende for knivoffer - nabo tatt

En mann i 30-årene skal være livstruende skadd etter å ha blitt knivstukket i Refstad allé i Oslo søndag ettermiddag. Foto: Henrik Skolt (NTB scanpix)

En mann i 30-årene skal være livstruende skadd etter å ha blitt knivstukket i Refstad allé i Oslo søndag ettermiddag. En mann er pågrepet.

13.07.14 20:29

En mann i 30-årene skal være livstruende skadd etter å ha blitt knivstukket i Refstad allé i Oslo søndag ettermiddag. Mannens nabo er pågrepet, opplyser politiet.

– En blodig mann befant seg utenfor en boligblokk her. Han viste seg å ha flere stikk i brystet, nakke, hals og kjeve. Han ble kjørt fra stedet med livstruende skader. Mistenkte, som også var på stedet, overga seg uten dramatikk, sier politiets innsatsleder Brian Skotnes til NTB.

– Hva slags relasjon de har, er foreløpig ukjent, men vi vet at de er naboer. Fornærmede skal ha bodd der i kort tid, rundt en ukes tid, sier Skotnes.

– Blødende person

– Ifølge våre opplysninger har fornærmede ei tid drevet rehabilitering av en leilighet som han på sikt skal bo i. Den pågrepne har irritert seg over støy i forbindelse med dette, og dette utartet i dag til en fysisk konfrontasjon hvor sistnevnte grep en kniv, sier Ege til Dagbladet.

Politiet fikk melding via naboer til den knivstukne om at det hadde vært høylytt krangel i en leilighet i blokka.

– Da vi kom fram, ble vi møtt av en blødende person, som raskt ble tatt hånd om av helsevesenet. Like etter pågrep vi en person som vi mistenker er gjerningsmannen, sier operasjonsleder Sven-Martin Ege i Oslo politidistrikt til NTB.

Til sykehus

Mannen som ble knivstukket, er i midten av 30-årene, mens den pågrepne er en mann i slutten av 40-årene, ifølge Ege. Begge er norske statsborgere.

Den skadde ble først hjulpet på stedet, før han ble brakt videre til sykehus.

Et område utenfor boligblokka er sperret med politibånd.

Både den fornærmede og den pågrepne er norske statsborgere, opplyser politiet. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag