*Nettavisen* Nyheter.

Lokalpolitiker sex-siktet

Nekter skyld for utuktig omgang og sex-trakassering.

18.01.07 11:22

Politikeren i 60-åra ligger an til å bli ordfører i hjemkommunen på Sørlandet etter valget til høsten. Han skal ha hatt utuktig omgang med ei jente under 14 år, og sendt trakasserende SMS-er med seksuelt innhold til hennes jevngamle venninne, skriver VG.

Det seksuelle overgrepet mot den ene jenta skal ha skjedd for et par år siden. SMS-meldingene til venninna skal være av nyere dato.

Lokalavisa på stedet skriver at mannen stiller seg uforstående til anklagene, og at han nekter straffskyld. Han hevder anmeldelsene fra jentenes foreldre er hevn. Det skal over lengre tid ha vært en konflikt mellom jentene og mannens familie, der mannens stedatter og de to jentene har vært involvert i et sjalusidrama.

60-åringen har forklart at jentene over tid skal ha plaget ham og familien, med blant annet kasting av egg mot vinduer i huset, og fylling av ketchup i dørlåser.

Sex-SMS-ene påstår mannen at han ikke har noe med. Han forklarer at han mistet mobiltelefonen sin under en festival, og at noen må ha sendt meldingene fra mobilen, ifølge lokalavisa.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag