RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lotto-rot ga dobbelpremie

En alenemor (33) bosatt i Bergen priser seg lykkelig over at kommisjonæren rotet litt da hun leverte lotto-kupongen denne uka.

Fordi lottokupongen ved en feiltakelse ble registrert to ganger sitter en alenemor bosatt i Bergen igjen med dobbel topp-premie på til sammen 3.8 millioner kroner.

- På spøk hadde hun sagt til kommisjonæren at de fikk håpe akkurat den rekken gikk inn med sju rette, forteller informasjonsrådgiver Geir Andre Bakke i Norsk Tipping til TV 2 Nettavisen.

Bakke stusset selv før han ringte til den 33 år gamle kvinnen som hadde levert kupongene sine på Minde i Bergen.

- Vi så på utskriften at samme kupong var levert med tre minutters mellomrom tirsdag denne uka. Men hun forklarte hva som hadde skjedd, og etter hvert gikk det opp for henne at det hadde gått troll i ord, fortsetter Bakke.

Alenemoren fortalte at pengene vill gå til å hjelpe familien og dessuten skulle hun gi litt til Frelsesarmeen. Sønnen skal ha ønsket seg en ny plastikk motorsykkel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere