RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lotto-vinner hetses på YouTube

Sist oppdatert:
Vestfold-kvinnen vant i Lotto og fikk rettens medhold i at gevinsten ikke skal deles med eks-samboeren. Nå blir hun utsatt for hets.

På en rekke hjemmelagde plakater som dukket opp på vegger og oppslagstavler i Tønsberg tirsdag kveld blir kvinnen hetset. Plakatene, som identifiserer kvinnen med fullt navn og bilde, viser også til videosnutter som samme kveld ble lagt ut på YouTube. Utgangspunktet både for plakatene og YouTube-videoene er striden rundt delingen av kvinnens Lotto-gevinst, skriver Tønsbergs Blad.

I februar i fjor vant kvinnen 9,6 millioner kroner i Viking-Lotto. Kort tid etter flyttet hun fra samboeren. Eks-samboeren mente han hadde krav på deler av gevinsten, men kravet ble avvist både i tingretten og lagmannsretten.

Kvinnens advokatet, Tore Langaas, sier til avisa at han reagerer skarpt plakatene og YouTube-videoen og mener dette er grovt sjikanøst, på grensen til psykisk vold.

- Sjikanen bygger dessuten på en uriktig fremstilling av saken. Vi har to meget klare dommer som bekrefter dette, sier Langaas ifølge Tønsbergs Blad.

Han anbefaler kvinnen å anmelde saken til politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere