RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lovende finansakrobatikk

Sist oppdatert:
Første runde av krimserien Hombres lover godt for TVNorge.

ANMELDELSE (NA24): Søndag sparket TVNorge i gang med første og andre episode av krimserien «Hombres», hvor «fire menn med totalt forskjellig bakgrunn møtes i Stockholm for å planlegge det perfekte kupp».

Hjernen bak masterplanen - som skal sikre de fire et samlet utbytte på 354 millioner kroner - er den norske finansakrobaten Pål Skogland, spilt av Christian Skolmen.

Si din mening om programmet nederst i saken.

Gode skuespillere
Og Skolmen er kanskje det beste ved hele serien. Den mannen leverer varene. Alltid. Som han gjorde som Skarre i filmatiseringen av Karin Fossums romaner - eller som forsmådd kjæreste i fjorårets Amanda-belønnede kortfilm «Alene Menn Sammen» av Trond Fausa Aurvåg og Stein Stølen Bjerkaker.

Men Skolmen er ikke alene. Den strengt retrospektivt fortalte historien drives fremover av nordmannen og de andre skuespillernes sterke tilstredeværelse.

Spenningen var aldri større enn akkurat da andre episode sluttet.

Allerede hvitvasking
Idet datarobberne raser gjennom Arlanda på vei til Mallorca, ringer den ranede meglersjefen politiet. Det hadde ikke Pål Skoglund & Co. regnet med. Millionene var jo allerede hvitvaskingspenger. Hvordan våger han?

Problemet med retrospektivt fortalte krimhistorier er at du vet hvordan det ender. I Hombres har TVNorge og Kanal 5 greid å utligne dette med fortetting av handlingen, kjappe klipp, dempet lydbilde og soldisig lyssetting.

Det fungerer så bra at jeg allerede gleder meg til neste søndag klokken 21.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere