Lovens arm i revesaksa

Lensmannsbetjent Jan Tømmervold mistenkte at noen brukte et ulovlig fangstredskap. Men lovens lange arm havnet selv i revesaksa.

09.03.04 10:21

Den uheldige lensmannsbetjenten priser seg lykkelig over at han var sammen med to sterke karer da revesaksa plutselig klappet sammen over høyrehånda hans.

–Jeg skal love deg at du kjenner det når hånda er inni saksa. Og da klarer du ikke å gjøre så mye. Jeg hadde aldri klart å komme meg ut selv, sier Tømmervold til Adresseavisen.

Revefella var oppdaget av en skiløper forrige søndag, og mistanke om ulovlig fangstredskap gjorde at Tømmervold rykket ut sammen med skiløperen og en oppsynsmann.

Lensmannsbetjenten forteller at fella var dekket av snø. Da han skulle se nærmere på den kom han for nær med hånda, og dermed smalt det. Høyrehånda satt fast i gapet på fella som har grove tagger.

De to mennene som var sammen med ham måtte slite i flere minutter for å få lensmannsbetjenten løs. Utrolig nok gikk det bra med hånda, selv om den er vond å bevege. Trolig ble hånda reddet av politiets kraftige feltuniform, som kom mellom tennene og hånda.(NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag