*Nettavisen* Nyheter.

Lover 100.000 i dusør etter skyteepisode

Familien til mannen som ble beskutt på Furuset mandag kveld lover 100.000 i dusør til de som oppklarer skytingen.

22.02.05 08:16

De to mennene som ble beskutt var begge av pakistansk opprinnelse. Den ene var tilknyttet B-gjengen og var tidligere siktet i forbindelse med Sandaker-drapet 3. februar i fjor. Der ble Hung Quoc Ngyen, et medlem i A-gjengen, drept. En annen ble hardt skadd.

Nettopp dette gjengdrapet på Sandaker i 2004 mener politiet kan være bakgrunnen for skytingen, skriver VG. Etter skyteepisoden mandag tok politiet kontakt med offeret som overlevde og hans to brødre. Alle skal ha alibi for mandagskvelden.

En annen polititeori er at en tredje gruppe forsøker å skape strid mellom A- og B-gjengen i håp om at de skal ødelegge hverandre.

- Vi vil betale 100.000 kroner til den som fører til at politiet får nok informasjon til at disse menneskene kan bli dømt, sier en talsmann for familien til mannen som trolig var målet for mandagens skyteepisode.

I fjor var det en skyteepisode på Sognsvann som påtalemyndigheten har knyttet til Sandaker-drapet. Broren til Ngyen er tiltalt i denne saken, og rettsforhandlingene starter i Oslo tingrett tirsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.