RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Læreren ble ikke drept

Sist oppdatert:
Politiet tror ikke den 35 år gamle læreren som ble funnet død i Kyrksæterøra fredag med en kniv i brystet, ble utsatt for en straffbar handling.

– Etter de tekniske undersøkelsene og de avhørene som er foretatt i løpet av det siste døgnet, så er det ingen grunn til å tro at det er begått en straffbar handling, sier lensmann Jostein Rindal ved Hemne og Snillfjord lensmannskontor til NTB.

- Jobber videre

Mens utviklingen lørdag førte til at lensmann Rindal opplyste NTB om at saken var henlagt, ser det søndag ettermiddag ikke ut til å være tatt noen slik avgjørelse likevel.

-Vi har ikke henlagt saken. Etterforskningen fortsetter i dag, vi skal blant annet foreta en del avhør, sier operasjonsleder Birgit Momsås i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB søndag ettermiddag.

Politiet er usikre på hvordan mannen har fått de dødbringende stikkskadene i brystet, men har altså ingen grunn til å tro at noe kriminelt har skjedd.

- Nå avventer vi obduksjonsrapporten. Den er ventet tidligst søndag, sier operasjonsleder Birgit Monsås i Sør-Trøndelag politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Mannens ekskjæreste, som meldte fra om dødsfallet, har fortsatt status som vitne i saken.

Funnet hjemme

35-åringen ble funnet død med stikkskader i brystet i sitt eget hjem fredag. Politiet har etterforsket saken som et mulig drap.

Elevene ved Sodin skole i Kyrksæterøra tar lærerens bortgang veldig tungt.

– Vi har hatt en samling lørdag formiddag på skolen for alle elevene i åttende klasse som hadde ham som lærer i sju år og det var en tung stemning, elevene var veldig stille, sier rektor Svein Ustad til NTB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere