RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Løslates etter Torshov-drapet

Foto: Junge, Heiko (Scanpix)
Sist oppdatert:
Politiet stiller seg tvilende til drapssiktedes tilståelse.

Den 33 år gamle mannen som er siktet for drapet på en gambisk 17-åring på Torshov onsdag kveld, vil bli løslatt mandag. Det opplyser politiet til NTB.

Tok selv kontakt
Den siktede 33-åringen tok selv kontakt med politiet et døgn etter drapet i Østgaards gate forrige uke.

Offeret ble skutt i trappeoppgangen i den kommunale leiegården på en slik måte at politiet har brukt betegnelsen henrettelse.

- Avdøde ble skutt i hodet. Hendelsen bærer preg av å være målrettet, og vi anser handlingen som en ren henrettelse, sa politiinspektør Hanne Kristin Rohde til Nettavisen torsdag.

33-åringens forklaring til etterforskerne har vært at han hadde befatning med drapet. Likevel kjenner de ikke motivet for drapet.

Etterforskerne har likevel stilt seg tvilende til 33-åringens tilståelse. I løpet av helgen er det gjort forsøk på kontrollere opplysningene som har kommet fram i avhør.

Flere identiteter
17-åringen er ikke en kjenning av politiet. De opplyste forrige uke, at han søkte asyl den 10. oktober i fjor, men at de ikke viste om han kom til Norge tidligere enn dette. Fredag opplyste politiet at de ikke er sikre på identiteten til den drepte.

Under etterforskningen av drapet er det avdekket at avdøde har operert med flere identiteter i tiden han har vært i Norge.

- Hvor gammel han var, er nå litt usikkert, uttalte Rohde før helgen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere