RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Løslot halliksiktede

Foto: TV 2
Sist oppdatert:
Politiet har løslatt de fire siktede etter politiaksjonen mot et pensjonat i Oslo.

De tre eierne av pensjonatet i Tollbugata i Oslo, samt en kvinnelig ansatte, ble i går løslatt etter rettslig avhør. De fire er siktet for å leie ut lokaler til prostituerte.

- Vi fikk sikret en del bevis i går og fortsetter med avhør i dag, sier politiadvokat Christian Hatlo ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Opprinnelig ble det opplyst at tre personer, to menn og en kvinne, var pågrepet og siktet i saken. Det viser seg imidlertid at en fjerde person, en mann, også er innvolvert. Mannen ble pågrepet under aksjonen. De tre andre på et senere tidspunkt.

Politiet vurderte i går om de fire skulle begjæres varetektsfengslet, men ifølge Hatlo blir de nå løslatt fordi det ikke lenger er fare for bevisforspillelse.

Onsdag gikk politiet til aksjon mot pensjonatet etter å ha blitt advart om at de drev en ulovlig virksomhet gjentatte ganger. Under politiaksjonen ble 49 kvinner, de fleste fra Nigeria, tatt inn til avhør. Etter at politiets utlendingsseksjon hadde gjennomgått papirene til kvinnene fikk 28 av dem beskjed om at de blir utvist fra Norge på grunn av manglende oppholdstillatelse.

Pensjonateierne risikerer fengsel opp i inntil fem år og må trolig betale et stort beløp i inndragning dersom de blir dømt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere