RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Løsnet skudd under pågripelse

Sist oppdatert:
En 34 år gammel mann er pågrepet etter en væpnet politiaksjon på Jæren. Det ble løsnet skudd under aksjonen, men ingen kom til skade.

34-åringen hadde forskanset seg i et bolighus på Klepp. Væpnet politi med skuddsikre vester og hjelmer omringet huset og forsøkte å få mannen til å overgi seg frivillig. Da det ikke ga noe resultat, ble mannen forsøkt drevet ut ved hjelp av tåregass. Da heller ikke det nyttet, stormet politiet huset.

- Det ble løsnet skudd både fra politiet og fra mannen i huset under aksjonen. Han skal ikke ha skutt mot politiet. Ingen ble skadet, sier operasjonsleder Kurt Løklingholm til TV 2 Nettavisen. Ved 16-tiden var politiaksjonen avsluttet og 34-åringen pågrepet.

Spesialenheten for politisaker er rutinemessig koblet inn fordi det ble løsnet skudd fra politiets side.

Bakgrunnen for politiaksjonen var en melding klokka 11.30 i dag om skudd fra huset. En person hadde rømt fra huset etter skuddene, og 34-åringen var alene i huset da politiet valgte å bevæpne seg å gå til aksjon.

Det er ikke kjent hva som var bakgrunnen for skuddene tidligere på dagen.

- Mannen er nå i arresten og vil bli forsøkt avhørt, sier Løklingholm til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere