RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Luksusbordell i Bygdøy allé

Sist oppdatert:
Eksklusive prostituerte solgte sex fra flere leiligheter på Oslos beste vestkant.

(iOslo.no) En sveitsisk mann har det siste halve året hentet øst-europeiske kvinner til Norge for at de skulle selge sex fra mannens leiligheter på Oslos vestkant. Torsdag for en uke siden stoppet politiet bordellvirksomheten, skriver Aftenposten.

De øst-europeiske kvinnene, som alle skal være i tjueårene, holdt til på fire forskjellige adresser. Blant annet var det en leilighet i Bygdøy allé. Kvinnene skal ifølge politiet ha kommet frivillig til Norge og fått ca. halvparten av pengene de har tjent inn.

Kvinnene ble hentet til landet for én til to uker, før de har blitt avløst av nye prostituerte. Prisnivået til de prostituerte skal ha vært på om lag 1000 kroner for en halvtime, noe politiet betegner som betydelig høyere enn «normal gatepris».

To sveitsiske bakmenn er pågrepet i saken, siktet etter den såkalte hallikparagrafen. Politiet utelukker heller ikke ytterligere pågripelser. I tillegg har politiet fått tak i de prostituertes kundelister, hvor det skal ha dukket opp flere interessante navn.

- Det er hele spektret, for å si det sånn, sier politioverbetjent Øyvind Nordgaren i Oslo-politiets spesialgruppe mot menneskehandel, som likevel ikke vil kommentere om det også finnes samfunnstopper på listene.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere