RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lurte kjeltringer i antikvitetsfelle

Skulle møte tyvene som hadde knabbet antikvitetene hans. Der fikk tyvene hilse på politiet.

(iOslo.no) Den spesielle historien startet på fredag, da en person hadde blitt frastjålet en rekke kostbare antikviteter. Politiet fikk melding om tyveriet samme dag.

- Denne personen greide lørdag å spore opp de to han mente sto bak tyveriet. Da gjorde han en avtale om å møte dem for å kjøpe tilbake gjenstandene, sier operasjonsleder ved Romerike politidistrikt Jan-Erik Fossneset til lokalavisen Romerikes Blad.

Men det tyvene trodde var et møte for at offeret skulle kjøpe tilbake det de hadde tatt fra ham, ble kanskje litt annerledes. Politiet kom nemlig til møtestedet og tok seg inn i leiligheten klokken 18.10 lørdag kveld.

Inne i leiligheten pågrep politiet en kvinne på 36 år og en 40 år gammel mann, begge fra småsteder i området.

- Det er ikke noen flere opplysninger fra meg enn det som står på RB. Jeg uttaler meg ikke mer enn dét, sier operasjonslederen i Romerike politidistrikt til iOslo.no.

Til lokalavisen i området sies det derimot:

- Leiligheten var full av verdifulle antikviteter. Vi fant også flere gjenstander i en kjellerbod som trolig er tyvegods, opplyser Fossneset til RB.

Det skal ha vært så store mengder med antikviteter i leiligheten at politiet måtte ha hjelp fra et bilbergingsselskap for å få fraktet beslagene.

De to siktede sitter i varetekt og skal avhøres. Verdien av tyvegodset er ikke kjent.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere