RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Må vente 15 timer på fly

Sist oppdatert:
En blid gjeng fra Sunnfjord og Sogn belager seg på en lang dag i Bergen.

(iBergen) Søstrene Janne Grethe Fristad og Kari Hilde Ulvik fra Sunnfjord stilte på Flesland rundt klokken 02.00 natt til onsdag og hadde belaget seg på buss til Oslo klokken 03.00, og derfra videre med fly til Alanya i Tyrkia. Så ble streiken plutselig avblåst.

Nå må de vente i Bergen til klokken 18.15 onsdag kveld.

Klager ikke
- Vi ble veldig glade da vi fikk melding om at vi slipper å dra til Oslo, selv om det kan bli en lang dag her, sier Janne Grethe til iBergen.no mens Kari Hilde nikker i retning kiosken foran seg.

- Vi har fått beskjed om at vi får gratis mat og drikke her i dag så vi klager ikke, sier hun.

10 timer igjen
Søstrene som skal på husmorferie til Tyrkia uten mann og barn har ingenting imot å tilbringe noen timer på Flesland. Flyet deres letter fra Bergen 18.15, det er ganske nøyaktig ti timer til da møter dem på flyplassen klokken 08.15.

- Ja, vi vil mye heller sitter her enn i en buss til Oslo. Vi får se, kanskje vi tar oss en tur til sentrum eller Lagunen for å få tiden til å gå, sier Kari Hilde.

Avslo tilbud om hotell
Søstrene fant også medsammensvorne i Wenche Hauglund, Simen Hauglund og Tove Lislelid i sofaen på Flesland som også ventet på flyet til Tyrkia fra Flesland klokken 18.15. Hotell hadde de fått tilbud om, men høflig avslått.

- Star Tour har opptrådt veldig bra under streiken og vi har fått veldig god informasjon hele veien. Vi fikk også tilbud om hotell på dagen i dag, men vi avslo. Det er ikke så mange timer til vi skal dra, sier Janne Grethe og skratter.

- Vi er nok en smule overtrøtt, konkluderer de med.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere