Gå til sidens hovedinnhold

Macallister aktuell for Australia

Han ble jaget fra Brann, deretter dumpet i Lyn før heller ikke Sparta kunne bruke ham. Nå er han landslagsaktuell.

Dylan Macallister kom til Brann som en vind og scoret i debuten. Etter det ble det stille og etter kort tid var Mons Ivar Mjeldes tålmodighet slutt. Han endte opp i Lyn, men heller ikke Henning Berg var overvettes begeistret og Sparta i Sarbsporg i Adecco-ligaen ble neste stopp for australieneren.

Landslagsaktuell
I løpet av det siste året i Norge ble det nesten ingen spilletid og svaret var ikke nei da han fikk mulighet til å returnere til sitt surfe-paradis. Dylan Macallister som nå spiller for Central Coast Mariners har gjort det bra etter sin retur til Australia.Han spiller i A-league (den samme som en annen ex-Brann-spiller, Charlie Miller) Etter storspill er han nå aktuell for Australias landslag i de to første Asia Cup - kampene mot Indonesia og Kuwait.

Kontinuitet
Macallister storspilte mot Sydney nylig og landslagsjefen Pim Verbeek sa:

- Dylan var fantastisk den kvelden. Men han må vise at han kan prestere over tid.

Dylans egen trener Lawrie McKinna hevder at det er ingen i ligaen som er bedre som oppspillspunkt og han ønsker Macallister i Mark Viduka-rolle. Sjansen for at Macallister får spiller for Australia som er ranket nummer 28 på FIFA-rankingen (Norge er 59) er betydelig styrket ettersom Verbeek kun vil bruke hjemlige spillere i kampene mot Indonesia (139) og Kuwait (127)

Gifter seg
Også på hjemmefronten går det bra for den blide aussien. Han gifter seg 3. januar med sin Maria, datter av den ikke ukjente BT-kommentatoren Knut Langeland.

Noen snarlig bryllupsreise blir det trolig ikke. Central Coast som er bare to poeng bak serielederen spiller 2. juledag, nyttårsaften og deretter tre viktige kamper på rappen

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot