RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mange skadd i Hokksund

Sist oppdatert:
To personer er alvorlig skadet, og fem er lettere skadet, etter en ulykke på E134 i Hokksund. Også på E18 har det vært flere trafikkuhell i dag.

Ulykken skjedde på E134 ved Eiker Motorshop i 15.30-tiden søndag.

- To personer er alvorlig skadet, og fem lettere skadet, sier operasjonsleder Astrid Kjelle i Søndre Buskerud politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Til sykehus
Alle de skadde er kjørt til Sykehuset Buskerud i Drammen. Fra sykeshuet får TV 2 Nettavisen opplyst at fire personer bare var inne på poliklinisk undersøkelse, og blir ikke innlagt. De satt alle i samme bil.

De tre andre er innlagt. En 34 år gammel mann har alvorlig skader, en kvinne har lettere skader og mens den siste har enda ikke sykeshuset fått avklart skadeomfanget på, men er ifølge politiet alvorlig skadet. Ingen skal ha livstruende skader.

Sleng på henger
- Det kom en bil kjørende med henger fra Hokksund mot Drammen. Denne bilen hadde en bilhenger med en annen bil, og føreren har fått sleng på hengeren. Denne traff så en annen bil som kom i motsatt retning. Det satt fire i den ene bilen og tre i den andre, sier Kjelle.

Veien er sperret ved ulykkesstedet, og politiet omdirigerer trafikken. TV 2 Nettavisen får i 17.20-tiden opplyst at veien trolig vil bli åpnet innen kort tid.

- Det er dårlig vær og ferietrafikk, så folk må nok regne med å stå litt i kø, sier Kjelle.

Flere andre ulykker
Også i Vestfold er det trafikkproblemer etter flere kollisjoner søndag. Rundt klokken 15.30 skjedde to kollisjoner omtrent samtidig på E18 ved Seierstad utenfor Larvik. Fire-fem biler var involvert, og den ene sjåføren rømte fra stedet.

Klokken 13.55 kjørte en sjåfør ut i køen ved Bommestad på E18 uten å overholde vikeplikten, og kolliderte i autovernet. Han mistet førerkortet. Ingen personer ble skadd i noen av ulykkene i Vestfold.

På E6 utenfor Trondheim var det tidligere i dag en kjedekolisjon. Det er ikke rapportert om noen personskader, veien er nå åpnet igjen for normal ferdsel etter at politiet i en periode dirigerte trafikken

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere