RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann (21) omkom i krasj

Sist oppdatert:
En mann (21) er omkommet etter en større ulykke på E39 ved Kristiansand. Hans halvannet år gamle sønn ble sendt til sykehus med lettere skader.

- Ulykken er såpass omfattende at en person allerede er konstatert omkommet, opplyser operasjonsleder Toralf Jørgensen ved Agder politidistrikt til TV 2 Nettavisen omtrent et kvarter etter at ulykken inntraff ved 15.40-tiden.

Ulykken fant sted på E39 cirka seks kilometer vest for Kristiansand, med andre ord på veien mellom Kristiansand og Mandal.

Veien ble sperret, og lange køer oppsto i det tett trafikkerte området.

Sønnen klarte seg
- Det jeg kan si er at et lite barn som satt i bilen der den omkomne befant seg er sendt til Sørlandet sykehus i Kristiansand. Vi jobber intenst med å få brakt identitet på det rene, understreker operasjonsleder Jørgensen.

Ifølge Fædrelandsvennen.no dreier det seg om den omkomnes halvannet år gamle sønn. Gutten kom fra ulykken uten større skader.

Redningsleder ved Hovedredningssentralen Sør-Norge, Eirik Walle, sier til TV 2 Nettavisen at det ble lånt ut et Sea King-helikopter til operasjonen.

Vil du vite hvor trafikken står på Norges veier? Vegvesenet har en egen oppdatert oversikt over trafikkforhold her (ekstern lenke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere