RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann alvorlig skadd i ulykke på Kongsberg


En mann er sendt til sykehus i luftambulanse etter å ha fått en bil over seg på Heistadmoen i Kongsberg. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
En mann er sendt til sykehus i luftambulanse etter å ha fått en bil over seg på Heistadmoen i Kongsberg. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Sist oppdatert:
En mann i 50-årene fikk torsdag en bil over seg og ble alvorlig skadd i en ulykke på Kongsberg i Buskerud. Han ble ført til Ullevål sykehus med luftambulanse.

Ifølge politiet inntraff ulykken i en utleid garasje på Heistadmoen rundt klokka 15.

Den skadde havnet i klem under bilen da den ble løftet med en løftebukk, før han ble hentet ut og ført til Ullevål sykehus med luftambulanse.

– Det er snakk om en ulykke i forbindelse med hobbyarbeid. Vi har gjort noen undersøkelser, men det er foreløpig for tidlig å si noe om årsaken til ulykken, sier politiførstebetjent Rune Flage ved Kongsberg politistasjons etterforskningsavdeling til NTB.

Tilstanden til mannen, som ble brakt til Ullevål sykehus, har gjort at politiet ikke har avhørt ham. I tillegg til den skadde, var en mann i 30-årene til stede da ulykken inntraff.

– Han vil bli avhørt så snart det er nødvendig. Etterforskningen vil fortsette noe ut i neste uke, sier Flage.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere