RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann betalte over 30 000 kroner til prostituert - føler seg lurt

Sist oppdatert:
Den høyt utdannede mannen (41) gav prostituert kvinne over 30 000 kroner: - Hun var usedvanlig vakker.

Torsdag vitnet mannen i Bergen og fortalte om hvordan han ble lurt av den prostituerte og hennes hallik, sommeren 2014, skriver Bergens Tidende

Den 41 år gamle mannen er vitne i en sak der en 38 år gammel rumensk mann er tiltalt for hallikvirksomhet.

I retten fortalte 41-åringen at han først fikk kontakt med den prostituerte kvinnen på et gatehjørne i Bergen i 2014. Sex-kunden fortalte at den prostituerte kvinnen var usedvanlig vakker og kunne varme et mannehjerte. 

Etter å ha innledet seksuelt samkvem forklarte mannen at han fortsatte å ha kontakt med den prostituerte kvinnen. Han fikk omsorg for kvinnen, som raskt trengte 41-åringen til å hjelpe henne og hennes «bror».

- Hun sa han var hennes bror, og jeg tenkte det var godt hun hadde en bror her i byen når hun solgte sex. Riktignok lignet de ikke mye, sa han. 

I ettertid viste det seg at det var fordi han var halliken hennes, ifølge politiet. Politiet mener den tiltalte rumenske mannen har tjente flere hundretusen kroner på hallikvirksomheten i Bergen, skriver BT.

Kjøpte flybilletter

Mannen innrømmer at han ble lurt, men det skulle ta tid før han innså faktumet.

Den vitnende sex-kunden kjøpte flybilletter til kvinnen, gav dem penger til mat og fikk bo i mannens leilighet hvis han var bortreist. Han regnet ut at han hadde brukt mellom 30 - og 40 000 kroner på kvinnen og en bekjent av henne. 

- Alle fryktet ham

En annen rumensk prostituert kvinne var også vitne i rettssaken og hun kunne fortelle at den tiltalte 38-åringen er en fryktet mann. Ifølge kvinnen er den rumenske halliken på toppen av pyramiden.   

- Alle fryktet ham, sa den andre prostituerte kvinnen i retten om 38-åringen, ifølge BT. 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere