RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann døde etter vold i Drammen

Sist oppdatert:
En mann i 50-årene døde søndag på sykehuset i Drammen av skader han ble påført for flere uker siden.

Mannen ble rett før midnatt tirsdag 3. juni funnet alvorlig skadd i sin leilighet ved Gamle Losjeplass i Drammen.

– Mannen ble oppsøkt i egen leilighet og utsatt for vold, sa politiadvokat Jarle Vist i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Politiet vet foreløpig ikke om dødsfallet skyldes volden mannen ble utsatt for.

– Han blir obdusert onsdag. Vi vil få et foreløpig svar fra rettsmedisinerne onsdag kveld eller torsdag morgen, sier Vist til Drammens Tidende.

Pågrep to

På bakgrunn av vitneopplysninger, pågrep politiet en kvinne og en mann i 30-årene om morgenen dagen etter. Begge ble siktet for legemsbeskadigelse. Mannen har sittet varetektsfengslet siden pågripelsen, mens kvinnen er løslatt. Hun skal ikke ha hatt en sentral rolle i hendelsen.

Mannen er siktet for legemsbeskadigelse, men siktelsen kan bli utvidet til å gjelde legemsbeskadigelse med døden til følge.

Politiet går nå igjennom beslaglagte telefoner og telefontrafikken i området på det aktuelle tidspunktet. Det er sikret blodspor som blir analysert med tanke på DNA-bevis samt overvåkingsvideoer fra området nær leiligheten.

Jakter på mann

Politiet tror ytterligere en mann er innblandet i hendelsen.

– Vi har grunn til å tro at en mann til har vært involvert i saken. Vi har fått gode beskrivelser av mannen, og selv om vi per nå ikke vet hvem det er, så leter vi etter ham.

Den fengslede mannen er formelt siktet for legemsbeskadigelse, men siktelsen kan bli utvidet til legemsbeskadigelse med døden til følge.

Alle involverte er kjenninger av politiet og tilhører det samme rusmiljøet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere