*Nettavisen* Nyheter.

Mann dømt for minst 100 voldtekter av niese

 

Mannen nektet straffskyld, men Aust-Agder tingrett dømte ham til ti års fengsel for gjentatte voldtekter av en mindreårig jente. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

En mann er i Aust-Agder tingrett dømt til ti års fengsel for over 100 voldtekter av sin egen niese mens jenta var mellom 10 og 14 år gammel.

Mannen var utvist fra Norge da voldtektene startet. Men for å være snille, lot familien ham likevel få bo hos seg, skriver Agderposten.

Fordi mannen oppholdt seg ulovlig i landet, ble han etter hvert pågrepet og på nytt utvist. På dette tidspunktet kjente ikke politiet til voldtektsanklagene. Det var først da jenta betrodde seg til en venninne – som igjen betrodde seg til sine foreldre, at politiet kom på sporet av saken.

Etter hvert lyktes det politiet i Agder å få mannen pågrepet og utlevert fra hjemlandet. Etter utleveringen til Norge har han sittet over ett år i varetekt.

Straffen på ti års fengsel er ett år strengere enn det aktor i saken, statsadvokat Leif Aleksandersen, la ned påstand om i sin prosedyre.

Innen fjorten dager må mannen – som nekter straffskyld – ha bestemt seg for om han skal anke dommen.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag