RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann druknet på Nordkapp

Sist oppdatert:
En mann druknet etter at han falt i sjøen i Nordkapp kommune natt til mandag. En drosjesjåfør så at mannen falt i vannet.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 00.19 natt til mandag. En drosjesjåfør hadde da varslet om at hans passasjer hadde falt fra brygga ved fiskeværet Nordvågen i Nordkapp kommune.

- Politi og ambulansepersonell rykket ut og var på stedet klokken 00.30. Vi lokaliserte mannen flytende under kaia, sier operasjonsleder Jarle Marthinsen til TV 2 Nettavisen.

Klokken 00.55 hadde politiet klart å hente mannen fram fra under brygga. Han var da livløs. Mannen ble kjørt med ambulanse til Honningsvåg sykehus der han senere ble erklært død.

- Det er kaldt og surt her oppe, så vi kunne ikke hoppe i vannet for å hente opp mannen. Før vi kunne hente ham opp måtte vi få folk til å hjelpe oss å hente ham fram og heise ham opp på kaia, sier operasjonsleder Marthinsen til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere