RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Viktor Vladimirovitsj Zhukov etterlyses i forbindelse med en voldtekt og et voldtektsforsøk på Langhus
Viktor Vladimirovitsj Zhukov etterlyses i forbindelse med en voldtekt og et voldtektsforsøk på Langhus (Politiet)

Mann etterlyst for overfallsvoldtekt

Sist oppdatert:
Politiet etterlyser denne mannen i begynnelsen av 30-årene i forbindelse med et nytt forsøk på overfallsvoldtekt i Ski kommune i Akershus natt til onsdag.

Viktor Vladimirovitsj Zhukov etterlyses i forbindelse med en voldtekt og et voldtektsforsøk på Langhus, skriver politiet i en pressemelding.

Overfallsvoldtekten mannen er siktet for, skjedde natt til 28. juni. En kvinne i 20-årene hadde gått av toget på Vevelstad stasjon i Ski kommune da hun ble overfalt og voldtatt, opplyser etterforskningsleder Rita Hartveit i Follo politidistrikt.

Like over midnatt natt til onsdag denne uka ble en annen kvinne i 20-årene overfalt, denne gangen etter å ha gått av toget på Langhus stasjon i samme kommune.

– Hun ble holdt fast og forsøkt voldtatt, men gjerningsmannen ble forstyrret av forbipasserende, opplyser Hartveit.

Ettersom sakene har likhetstrekk i blant annet tid, sted og framgangsmåte undersøker politiet nå om det er sammenheng mellom sakene, og om det er samme gjerningsmann som står bak. Politiet gikk torsdag ut med navn og bilde på den siktede og ber folk som har sett eller kjenner mannen, om å ta kontakt.

– Mannen vi etterlyser, er i starten av 30-årene, lys i huden, mørkt hår og kommer opprinnelig fra Hviterussland. Han hadde på seg en mørk hettegenser med stor hvit skrift på brystet under den første hendelsen. 8. oktober hadde gjerningsmannen på seg en mørk jakke med hette, opplyser etterforskningslederen.

Politiet ønsker også kontakt med personer som var i området rundt Vevelstad stasjon i juni og Langhus stasjon natt til onsdag denne uka da hendelsene fant sted. De ber også folk som har andre opplysninger som kan være interessante for politiet, om å ta kontakt. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere