RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann kritisk skadd etter fall fra balkong i Bergen


Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Sist oppdatert:
En 21 år gammel mann ble kritisk skadd da han falt ned fra en balkong i andreetasje i en bygning i Bergen torsdag ettermiddag.

– Mannen skal ha gått ut på altanen for å kaste noen nøkler ned til en person som skulle inn. Så har han mistet balansen og falt over rekkverket. Mannen var bevisstløs da han ble fraktet fra stedet, og han var fortsatt bevisstløs ved ankomst til sykehuset, sa innsatsleder John-Endre Skeie i Vest politidistrikt til Bergens Tidende torsdag.

Dagen etter betegnet Haukeland universitetssjukehus tilstanden hans som kritisk. Ifølge politiet skal 21-åringen delvis ha truffet baldakinen over restauranten Escalon, før han falt ned på bakken og pådro seg hodeskader.

– Vi har satt i gang taktisk etterforskning i form av vitneavhør på stedet og fotobevis fra leiligheten. Så langt tyder alt på at dette var et uhell, sa Skeie torsdag ettermiddag.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 15 torsdag. Ifølge Bergens Tidende var den skadde gjest på en 17. mai-fest da ulykken skjedde, og det var mange vitner til fallet. Flere av vitnene fikk krisehjelp på legevakten.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere