RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann festet alene på utedo i nesten ett døgn

PÅ EN P-PLASS: Dette er doen på parkeringsplassen i Ausvika, der mannen tilbrakte et halvt døgn på alenefest.
PÅ EN P-PLASS: Dette er doen på parkeringsplassen i Ausvika, der mannen tilbrakte et halvt døgn på alenefest. (Avisa Nordland)
Sist oppdatert:
Hadde med seg et par poser med øl.

Fredag formiddag måtte politiet rykke ut til naturperlen Ausvika nord for Bodø sentrum, etter å ha fått en bekymringsmelding fra Bodø kommune, skriver Avisa Nordland.

Meldingen gikk på at utedoen, som er plassert ved parkeringsplassen, hadde vært låst fra innsiden i lang tid.

Les: Mann bitt av giftig edderkopp i penis - to ganger

En pose med øl

- Da vi kom dit viste det seg at en mann hadde låst døren, i den hensikt å være litt alene. Vel, ikke helt alene, han hadde med seg et par poser øl og hadde tilbrakt natten på doen - bare i selskap med ølene, forteller operasjonsleder Kai Eriksen ved Salten politidistrikt lett humrende.

Overfor politiet har han forklart at han låste seg inn på utedoen ved 17-tiden torsdag ettermidag.

Ville være litt alene

Mannen var i tilsynelatende fin form etter alenefesten på utedoen, og ga beskjed til patruljen at han faktisk var i ferd med å forlate "utestedet" da de kom.

- Hvorfor han valgte nettopp doen i Ausvika til festlokale har vi ikke fått noe svar på, men han fikk det jo som han ville - å være litt alene mens han tok seg en fest. Det eneste vi måtte gjøre var å vise ham bort fra stedet, sier Eriksen.

Det er kanskje like greit at mannen var alene på fest på doen i Ausvika. For noen år siden ble nemlig samme do brent ned, kanskje etter en fest der det var flere til stede. Les flere saker i an.no

Har du sett de populære videoene?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere