Mann festet alene på utedo i nesten ett døgn

PÅ EN P-PLASS: Dette er doen på parkeringsplassen i Ausvika, der mannen tilbrakte et halvt døgn på alenefest.

PÅ EN P-PLASS: Dette er doen på parkeringsplassen i Ausvika, der mannen tilbrakte et halvt døgn på alenefest. Foto: (Avisa Nordland)

Hadde med seg et par poser med øl.

04.07.17 09:17

Fredag formiddag måtte politiet rykke ut til naturperlen Ausvika nord for Bodø sentrum, etter å ha fått en bekymringsmelding fra Bodø kommune, skriver Avisa Nordland.

Meldingen gikk på at utedoen, som er plassert ved parkeringsplassen, hadde vært låst fra innsiden i lang tid.

Les: Mann bitt av giftig edderkopp i penis - to ganger

En pose med øl

- Da vi kom dit viste det seg at en mann hadde låst døren, i den hensikt å være litt alene. Vel, ikke helt alene, han hadde med seg et par poser øl og hadde tilbrakt natten på doen - bare i selskap med ølene, forteller operasjonsleder Kai Eriksen ved Salten politidistrikt lett humrende.

Overfor politiet har han forklart at han låste seg inn på utedoen ved 17-tiden torsdag ettermidag.

Ville være litt alene

Mannen var i tilsynelatende fin form etter alenefesten på utedoen, og ga beskjed til patruljen at han faktisk var i ferd med å forlate "utestedet" da de kom.

- Hvorfor han valgte nettopp doen i Ausvika til festlokale har vi ikke fått noe svar på, men han fikk det jo som han ville - å være litt alene mens han tok seg en fest. Det eneste vi måtte gjøre var å vise ham bort fra stedet, sier Eriksen.

Det er kanskje like greit at mannen var alene på fest på doen i Ausvika. For noen år siden ble nemlig samme do brent ned, kanskje etter en fest der det var flere til stede. Les flere saker i an.no

Har du sett de populære videoene?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.