RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann fløyet til sykehus etter fall ned trapp

En 37 år gammel mann er fløyet til Ullevål sykehus etter at han falt i en trapp i en bolig i Sandefjord natt til lørdag. Ifølge politiet er han kritisk skadd.

Sandefjord (NTB): Lørdag avhører politiet flere personer som var på samme sted som den polske mannen da han falt ned en trapp, melder Sandefjords Blad.

Alle nødetatene rykket ut etter at politiet fikk melding om saken litt før midnatt. I tillegg landet et redningshelikopter i Badeparken i sentrum av byen. Rundt kvart på ett tok helikopteret av i retning Oslo.

– Per nå etterforsker vi dette som en ulykke. Vi vet ikke så mye mer enn at en mann har falt ned en trapp. Han er kritisk skadd og er fløyet til Ullevål, sa politiets innsatsleder på stedet.

Ifølge de første meldingene skjedde ulykken på en fest, men det ønsker ikke politiadvokat Trond Templen Grave å bekrefte lørdag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere