RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann funnet død i Bømlo

Sist oppdatert:
Politiet tror mannen som ble funnet død i Bømlo ikke har vært utsatt for noe kriminelt.

- Ingenting er avklart ennå, men vi heller mer og mer til den siden at det ikke har skjedd noe kriminelt, sier konstituert lensmann i Stord, Odd Harald Hovland, til TV 2 Nettavisen.

Siden mannen ble funnet død i 05.30-tiden lørdag morgen, har politiet ansett dødsfallet som mistenkelig.

- Vi anser dødsfallet som mistenkelig. Vedkommende har relativt store skader på kroppen. Skadene er så store at det ikke er mulig å identifisere ham, sa operasjonsleder Torger Stødle ved Haugland og Sunnhordland politidistrikt til TV 2 Nettavisen lørdag morgen.

Det var et avisbud som i natt oppdaget bilen, som sto på en parkeringsplass ved Gassasundet på riksvei 542.

- Bilen hadde omfattende skader, men det var ingen ting som tydet på et trafikkuhell. Det var mye blod på stedet, og han mente det satt en død person inne i bilen, sier operasjonsleder Harald Myklebust.

Politiet kom til stedet, og kunne raskt konstatere at det satt en død person med betydelige skader i bilen. De har nå bedt Nye Kripos om kriminalteknisk bistand.

Avisbudet som fant mannen, meldte fra til politiet klokken 04.29. Trolig kom bilen til stedet mellom klokken 03 og 04 natt til lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere