RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann funnet død i elva etter traktorulykke

Sist oppdatert:
En mann mistet livet da han havnet i en elv med en traktor i Eidsberg kommune i Østfold.

EIDSBERG (Smaalenenes Avis): Alarmsentral Brann Øst fikk melding om en skogsmaskin som hadde havnet i vannet ved Susebakke i Eidsberg kommune 05.59 tirsdag morgen.

– Det er et kjøretøy som har gått i elva der, og et dykkerlag fra Fredrikstad har hentet en person opp fra vannet, sier vaktleder ved Alarmsentral Brann Øst, Atle Rønning til Smaalenenes Avis.

Vi kan bekrefte at en person har omkommet som følge av at en skogsmaskin har havnet i elva, sier stasjonssjef ved Indre Østfold politistasjon, Trond Widme.

Han kan bekrefte at personen er en mann, og at det ikke skal være flere personer involvert etter den informasjonen politiet har.

– Det er en traktor som har havnet i elva, cirka 200 meter fra Susebakkefossen i forbindelse med skogrydding, opplyser innsatsleder fra politiet Remi Buschmann til avisens journalist på stedet.

– Vi kan bekrefte at det er en mann i 40-årene fra Trøgstad som har mistet livet. De pårørende skal være varslet, sier Widme.

Politiet vil nå etterforske saken videre og har varslet Arbeidstilsynet, da hendelsen skal ha skjedd i forbindelse med jobb.

– Det er ennå for tidlig å si hva som faktisk har ført til at dette skjedde, sier Widme.

Les flere saker hos Smaalenenes Avis.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere