RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Google Maps

Mann funnet omkommet ute

Sist oppdatert:
Politiet gransker omstendighetene.

Politiet er på et åsted i Vesterelv i Nesseby kommune, nærmere bestemt Bjørnebekken, og undersøker omstendighetene omkring melding om funn av en eldre omkommet mannsperson.

Foreløpig er det ikke avklart omstendighetene omkring dødsfallet. Personen skal ha blitt funnet ute, skriver Nordlys.no.

- Omstendighetene rundt funnet av mannen er av en slik karakter at vi må undersøke dette, sier operasjonsleder Torfinn Halvari ved Østfinnmark politidistrikt til Nordlys.

- Vi har foreløpig opprettet undersøkelsessak, sier operasjonsleder Torfinn Halvari i Østfinnmark politidistrikt til NTB. Han sier mannen er identifisert, men ikke flyttet fra stedet.

– Det var en tilfeldig forbipasserende som oppdaget mannen ved siden av bilen. Han varslet lensmannen, men politipatruljen syntes omstendighetene rundt dødsfallet kunne se underlige ut og ba derfor om assistanse fra operasjonssentralen i Kirkenes.

– Vi sendte kriminalteknikere som nå arbeider på stedet, men foreløpig har det ikke kommet fram noe som tilsier at det har skjedd noe kriminelt, sier Halvari. Den døde er i 70-årene.

Han vil trolig bli obdusert når de tekniske undersøkelsene er avsluttet.

Teknisk åstedsgranskning vil sted i løpet av ettermiddagen og utover kvelden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere