RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann knivstukket i Oslo


En kvinne er pågrepet etter at en mann ble knivstukket Høybråten i Oslo.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
En kvinne er pågrepet etter at en mann ble knivstukket Høybråten i Oslo. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Sist oppdatert:
En kvinne er pågrepet mistenkt for å ha knivstukket en mann på Høybråten i Oslo. Mannen skal ifølge politiet være alvorlig skadd.

Vedkommende er kjørt til sykehus og politiet jobber med å skaffe oversikt over hendelsesforløpet, komme i kontakt med eventuelle vitner og avklare hvilken relasjon det er mellom kvinnen og mannen som ble knivstukket.

Operasjonsleder Tor Grøttum opplyser at begge de involverte er i midten av 20-årene. Politiet har kontroll på gjerningsvåpenet som ble benyttet. Kriminalteknikere er nå på stedet.

– Vi har hatt en dialog med begge to, som gir litt forskjellige versjoner av hva som har skjedd, sier Grøttum til NTB. Mannen var ved bevissthet da han ble fraktet til sykehuset.

Oslo politidistrikt fikk melding om hendelsen klokken 20.28 onsdag kveld. Knivstikkingen fant sted utendørs i Folkvangveien, og politiet ber om tips på 02800 hvis noen har opplysninger i saken.

Innsatsleder Stig Svend Bjelland opplyser til VG at mannen er fraktet til Oslo universitetssykehus Ullevål. De involverte skal etter alt å dømme ikke være kjenninger av politiet.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere