*Nettavisen* Nyheter.

Mann knivstukket ved T-banestasjon i Oslo

En mann er sendt til Ullevål sykehus i ambulanse etter at han ble knivstukket ved Ris T-bane-stasjon på Slemdal i Oslo lørdag kveld.

05.10.14 07:49

Ifølge politiet ble mannen overfalt av fire personer. Politiet ble kontaktet av ambulansepersonell som hadde blitt sendt til stedet.

– Mannen blir nå operert på sykehuset, men rakk å gi oss noen få opplysninger. Han ble funnet i området ved T-bane-stasjonen på Ris, og vi har flere patruljer, også hunder, i området. Ingen er pågrepet ennå, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

Skadeomfanget er foreløpig uavklart.

– Vi er veldig interessert i å få kontakt med vitner som oppholdt seg i området rundt midnatt og som kan ha sett eller hørt noe uregelmessig, sier Pedersen.

Politiet har pågrepet en kvinnelig bekjent av mannen som ble stukket ned med kniv ved Ris T-banestasjon i Oslo lørdag kveld.

Det var opplysninger som framkom under etterforskningen som førte til at politiet gikk til pågripelse. De fire som skal ha angrepet mannen, er fortsatt ikke funnet, og politiet har avsluttet søket i området ved Slemdal.

– Kvinnen ble pågrepet i den fornærmedes leilighet. Hvilken relasjon hun har til mannen som ble knivstukket og hennes rolle i dette, er ikke avklart. Vi kommer til å foreta et fullstendig avhør av de to involverte, sier vaktleder Thomas Enger ved Krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB.

Mannen som ble knivstukket, ble sendt i ambulanse til Ullevål sykehus og operert i natt. Tilstanden hans skal være stabil.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 00.14 av ambulansepersonell som hadde blitt sendt til stedet. (©NTB)

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag