RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann løsnet skudd i drosje i Drammen

Sist oppdatert:
Fjell (NTB): En mann ble natt til lørdag pågrepet på Fjell i Drammen, mistenkt for å ha forsøkt å rane en drosje. Det ble løsnet to skudd inne i bilen i forbindelse med ransforsøket.

En drosjesjåfør hadde kjørt en kunde til Fjell, da en bevæpnet mann trengte seg inn i bilen og forlangte å bli kjørt litt lenger opp i gata. Ransforsøket skjedde på Galterud på Fjell ved 1-tiden natt til lørdag.

Sjåføren kom seg ut av bilen etter kort tid, og like etter ble det løsnet to skudd inne i bilen. Rutene ble knust, men ingen ble skadd. Det er usikkert om gjerningsmannen tok med seg noe fra bilen.

- Vi mistenker sterkt at mannen vi nå har pågrepet, er han som står bak ranet. Han ble funnet i en leilighet ikke langt unna åstedet for ranet og er nå brakt til politistasjonen. Han vil bli avhørt lørdag formiddag, sier operasjonsleder Tor Stein Hagen i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Store politiressurser ble satt inn i letingen etter den mistenkte, deriblant en hundepatrulje. Mannen ble pågrepet hjemme i sin egen leilighet. (©NTB) (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere