Mann pågrepet etter funn av død person i Bergen

En mann er pågrepet i en leilighet i Bergen etter funn av en død person i leiligheten. Politiet betrakter dødsfallet som mistenkelig.

11.02.18 07:48

På bakgrunn av funn på stedet har politiet iverksatt etterforskning og betrakter dødsfallet som mistenkelig, opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding.

Politiet fikk beskjed om dødsfallet klokken 19.07 lørdag og ankom stedet etter kort tid. En mann som befant seg i leiligheten, ble pågrepet. Det var samme mann som meldte om dødsfallet.

– Pågripelsen skjedde uten dramatikk. Mannen er ført til arresten på politihuset. Politiet kan ikke per nå si noe om relasjonen mellom melder og avdøde, sier politioverbetjent Arve Samsonsen i Vest politidistrikt.

Bergens Tidende melder at den pågrepne mannen er i 40-årene. Dette har politiet ikke bekreftet.

Jannicke Keller-Fløystad er oppnevnt som forsvarer for mannen. Hun sier til Bergensavisen at klienten ikke har tatt stilling til straffskyld.

Mulig drapssak

Til NTB opplyser Samsonsen at politiet av hensyn til etterforskningen foreløpig er sparsom med detaljer om saken, men natt til søndag bekrefter de i en pressemelding at den avdøde er kvinne.

Etter det Bergensavisen kjenner til etterforskes dødsfallet som en drapssak.

Sikrer bevis

Krimteknikerne er natt til søndag på stedet for å sikre bevis og undersøke åstedet. Leiligheten og et søppelrom i tilknytning til boligblokken er avsperret.

Den avdøde er ikke formelt identifisert, men Samsonsen opplyser at de har en formening om hvem det kan være og jobber med å varsle pårørende.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.