RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann ranet og bundet i sitt eget hjem

Sist oppdatert:
To ukjente og maskerte menn truet og ranet 57-åringen.

En 57 år gammel mann ble overmannet og ranet av to ukjente og maskerte menn i sitt eget hjem utenfor Horten i Vestfold sent tirsdag kveld.

- Mannen har forklart at han ble overfalt og ranet av to personer hjemme. To menn kom kjørende på besøk mellom 21.30 og 22 tirsdag kveld. De truet mannen med kniv. I tillegg ble 57-åringen bundet fast under ranet, opplyser operasjonsleder Tormod Kristiansen i Vestfold politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om ranet klokken 22.57.

- Ransofferet vil bli avhørt torsdag, men er foreløpig tatt hånd om av helsepersonell. Han er ikke fysisk skadet, opplyser operasjonslederen.

Det var mannen selv som kontaktet politiet om saken like før klokken 23. Politiet mener å kjenne motivet for ranet, men ønsker ikke å si noe mer om det av hensyn til etterforskningen.

Politiet sier de er interessert i opplysninger om personer og kjøretøyer som er observert i Raveien på Ra ved Shell-stasjonen mellom klokka 21 og 23 tirsdag.

Det er kommet fram at gjerningspersonene hadde ansiktene tildekket og hette over hodet. De var mørkkledde med olabukser og snakket norsk. Det er tatt et mindre pengebeløp.

Onsdag formiddag opplyser politiet at de har pågrepet en person.

- Vestfold politidistrikt har pågrepet og siktet en person under 18 år etter at en mann i natt ble ranet i sin bolig utenfor Åsgårdstrand. Politiet utelukker ikke flere pågripelser, opplyser politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere