RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann siktet etter ulykke der jente (5) omkom


OMKOM: Sju personer var involvert i en alvorlig front mot front-ulykke på E39 ved Fursetfjellet, nær Eidsetra i Møre og Romsdal. En jente (5) er bekreftet omkommet.
OMKOM: Sju personer var involvert i en alvorlig front mot front-ulykke på E39 ved Fursetfjellet, nær Eidsetra i Møre og Romsdal. En jente (5) er bekreftet omkommet. Foto: Raymond Brunvold (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
En 40 år gammel mann er siktet etter ulykken på E39 på Fursetfjellet i Møre og Romsdal lille julaften. En fem år gammel jente omkom.

Ulykken fant sted på E39 ved Fursetfjellet i Møre og Romsdal. I tillegg til det omkomne barnet, ble en 24 år gammel mann alvorlig skadd. Tilstanden hans er stabil, men han er fredag fortsatt innlagt på sykehus.

Det var tre kjøretøy involvert i ulykken, og totalt sju personer. Det ble tatt rusprøver av fire menn og en kvinne, som innledningsvis alle hadde status som mistenkt.

Møre og Romsdal politidistrikt opplyser nå at en 40 år gammel mann er siktet for uaktsomt å ha forvoldt jentas død. Siktede bestrider ikke hovedtrekkene i hendelsesforløpet, men erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen. Siktede er i nær relasjon til det avdøde barnet.

Videre etterforskning vil blant annet dreie seg om hvorfor hans kjøretøy havnet over i motgående kjørefelt. På grunn av siktedes relasjon til den avdøde barnet, er det oppnevnt bistandsadvokat for etterlatte.

KART: Furusetfjellet.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere