RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann siktet for å ha lurt jenter på chatteside

En 47 år gammel mann er siktet for å ha lurt flere jenter helt ned i niårsalderen til å sende ham seksualiserte bilder av dem selv.

Mannen ble pågrepet og varetektsfengslet i januar. Han har erkjent straffskyld for deler av siktelsen, skriver Adresseavisen.

Ifølge siktelsen klarte mannen å få elleve jenter til å sende ham seksualiserte bilder gjennom chattetjenesten Kik. Metoden var å utgi seg for å være ung jente selv.

- Over 20 personer har jobbet med denne saken, som begynte å rulle etter at en mor tok kontakt med politiet. Hun hadde vært inne på datterens telefon, og oppdaget bilder hun hadde sendt med Kik messenger, sier politioverbetjent Geir-Ole Momyr ved Sentrum politistasjon i Trondheim til avisen.

De fornærmede jentene er i alderen ni til 13 år.

Det beslaglagte materialet viser at mannen har sendt over 10.000 enkeltmeldinger og hatt kontakt med 150 profiler. Den siktede mannen har aldri oppsøkt noen av jentene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere