RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann siktet for å ha tent på sin ekskone på hytta

En mann (47) er siktet for drapsforsøk etter han helte brennbar veske over sin ekskone og tente på i en hytte i Evje og Hornnes kommune i Aust-Agder i slutten av juli.Foto: Anne Rakel Haaland / NTB scanpix
En mann (47) er siktet for drapsforsøk etter han helte brennbar veske over sin ekskone og tente på i en hytte i Evje og Hornnes kommune i Aust-Agder i slutten av juli.Foto: Anne Rakel Haaland / NTB scanpix Foto: Anne Rakel Haaland (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
En 47 år gammel mann er siktet for drapsforsøk etter han helte brennbar veske over sin ekskone og tente på i en hytte i Evje og Hornnes kommune i Aust-Agder i slutten av juli.

Ved 7-tiden 31. juli ble siktedes ekskone, en 48 år gammel kvinne, kritisk skadd i en hyttebrann ved Bjørnevatn i Evje og Hornnes.

Kvinnen ble lagt inn på Haukeland universitetssjukehus i Bergen med omfattende brannskader. Politiet i Agder har først nå kunnet avhøre kvinnen, som fortsatt ligger kritisk skadd på sykehuset, skriver Fædrelandsvennen.

– Det er en totalvurdering av de samlede beviser som begrunner den siktelsen som foreligger. Ekskona var våken da dette skjedde, og klarte å slukke flammene ved å kaste seg i et vann som ligger like ved hytta, sier påtaleleder i Agder-politiet, Terje Skaar til avisa.

Deretter skal hun ha kommet seg tilbake til den brennende hytta, tatt med seg parets to mindreårige døtre og kjørt til bommen ved inngangen til hytteområdet. Det var kvinnen selv som tilkalte politi og ambulanse.

47-åringen ble pågrepet av politiet like ved hytta kort tid senere. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere