*Nettavisen* Nyheter.

Mann siktet for drap

En mann (31) ble natt til lørdag funnet livløs og med ytre skader i et boligområde i Ski kommune. En 30-åring er siktet i saken.

01.10.05 19:01

- Siktelsen er basert på etterforskning i løpet av dagen, sier politiadvokat Tor Anders Persen ved Follo politidistrikt til TV 2 Nettavisen lørdag kveld.

Rundt 16.30 lørdag møtte 30-åringen selv opp ved politihuset i Ski.

- Det er uvisst med hvilke motiv han møtte opp. Vi tolker ikke oppmøtet som en erkjennelse, men uavhengig av dette har politiet valgt å sikte ham for drap, sier Persen.

Han er usikker på om siktede er en bekjent av avdøde. Mannen sitter i varetekt hos politiet i Ski og vil nå bli avhørt.

- Påført skader
Politiet karakteriserer dødsfallet som mistenkelig.

- Men det er klart at vi er trygge på at avdøde er påført skader av andre, så det er jo sånn sett klart at det er en drapshandling vi står overfor, sier politiadvokat Tor Anders Persen ved Follo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Politiet vil ikke kommentere hva slags skader det dreier seg om, eller hvordan de kan være påført.

Funnet i boligområde
Den første meldingen om en livløs person i et boligområde på Hebekk i Ski kommune kom inn til politiet ved 04-tida natt til lørdag. Mannen, som er født i 1974, ble etter gjenopplivingsforsøk sendt til Ullevål universitetssykehus i ambulanse.

- Der ble han erklært død ved Akuttmottaket, sier Persen.

Follo-politiet har bedt om bistand fra Nye Kripos i forbindelse med tekniske undersøkelser.

Sperret av hus
Ifølge vitner sperret politiet lørdag ettermiddag av et av husene i nærheten av stedet der 31-åringen ble funnet livløs. Det skal ha vært en liten fest i huset natt til lørdag.

- Vi har ingen kommentarer til de bevegelser som vitner og avdøde har hatt i det aktuelle området på tidspunkt før episoden, får TV 2 Nettavisen opplyst.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.