RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann skåldet - kommune får refs

Sist oppdatert:
En 63 år gammel pasient ble skåldet i dusjen på bo- og behandlingshjemmet og svevde mellom liv og død. Nå får Skedsmo kommune kritikk.

I dusjen på Stalsberg bo- og behandlingssenter ble den pleietrengende mannen påført livstruende brannskader. I flere uker svevet han mellom liv og død. Nå retter Helsetilsynet i Oslo og Akershus kritikk mot Skedsmo kommune, skriver Romerikes Blad.

Fungerende fylkeslege Helge Worren i Oslo og Akershus skriver i en rapport unntatt offentligheten at det foreligger brudd på både kommunehelsetjenesteloven og internkontrollforskriften. Helsetilsynet kritiserer først og fremst manglende varmtvannssperre på det aktuelle rommet.

– Vi tar dette til etterretning, og vil ta med oss vurderingene inn i kvalitetsforbedringsarbeidet, sier fungerende sektorsjef Cathrine Grüner-Hegge i Skedsmo kommune til lokalavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere