RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann tagget fødselsnummer på gravsteiner i Drammen


92 gravstøtter ble tagget med rødmaling på Åssiden kirkegård i Drammen. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
92 gravstøtter ble tagget med rødmaling på Åssiden kirkegård i Drammen. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Natt til tirsdag ble 92 gravsteiner på Åssiden kirkegård nedtagget i Drammen. Blant tallene på gravsteinene er gjerningsmannens personnummer.

Ifølge Drammens Tidende (DT) er taggeren en utenlandsk statsborger i 40-årene, som kun har oppholdt seg i Norge i noen få måneder. Vedkommende har ifølge politiet tagget sitt eget midlertidige personnummer på gravsteinene.

– Sannsynligvis er dette en psykisk syk mann, som ikke utgjør noen fare for omgivelsene. Men han uttrykker seg på en måte som ødelegger veldig for andre, forteller politioverbetjent Jan Henrik Håkestad til DT.

Politiet sier at mannen også har tagget ordene «Drømmehytta killer» på gravsteinene. Ordene er ifølge politiet rettet mot Buskerud-firmaet Drømmehytta, som nylig avslo en jobbsøknad fra mannen.

Firmaet ønsker ikke å kommentere saken nærmere overfor DT.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere