RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann tatt for Kvæfjord-drapet

(TV 2)
Sist oppdatert:
En mann i 30-årene fra Harstad er pågrepet og siktet for drapet på Kent Inge Robertsen (25), som ble funnet drept i Kvæfjord fredag. Politiet utelukker ikke flere pågripelser.

Den nå siktede Harstad-mannen ble tatt inn til vitneavhør som et resultat av den taktiske etterforskningen. Statusen ble endret til siktet klokken 03 natt til søndag.

Mannen er sikret etter straffelovens paragraf 229, tredje ledd, det vil si legemsbeskadigelse med døden til følge eller medvirkning til dette,

Tekniske spor
– Den siktede sitter nå på Harstad politistasjon, og vil bli fremstilt for varetektsfengsling over helgen. Politiet har siktet tekniske spor på åstedet, opplyser operasjonsleder Tom Johannesssen ved Midtre Hålogaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Kan komme flere pågripelser
Mannen nekter for å ha noe med drapet på 25 år gamle Kent Inge Robertsen å gjøre.

Politiet utelukker ikke flere pågripelser i saken, og ønsker fremdeles tips fra publikum om bevegelser i området Storfjord. Det har til nå kommet inn over 30 tips og politiet har foretatt et tyvetalls vitneavhør i drapssaken.

Den drepte ble funnet av en kvinnelig turgåer i 50-årene ved 18-tiden fredag. Kvinnen har fått status som vitne i saken.

Politiets tipstelefon: 77 04 36 00

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere