RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann tatt for voldtekt

Sist oppdatert:
En mann i midten av 20-årene ble onsdag pågrepet etter at en kvinne anmeldte en overfallsvoldtekt i Grimstad sentrum søndag.

– Vi har pågrepet en mann med utenlandsk opprinnelse. Han stemmer overens med fornærmedes beskrivelse av gjerningsmannen og med øvrige opplysninger politiet har innhentet i form av tips, avhør og andre undersøkelser, politioverbetjent Eva Marit Gaukstad i Agder politidistrikt i en pressemelding torsdag. Hun leder avsnittet volds- og sedelighetskriminalitet.

Gaukstad opplyser at mannen skal fremstilles for varetektsfengsling fredag. Utover det ønsker hun foreløpig ikke å komme med flere opplysninger om pågripelsen.

Et øyenvitne varslet politiet om et overfall og voldtekt ved 7-tiden søndag morgen. Det ble gjort undersøkelser på åstedet og avhør av vitner og fornærmede i saken. Politiet sikret seg også DNA og andre tekniske beviser. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere